Dalane Energi valgte Balcoo kundeapp

Dalane Energi valgte Balcoo kundeapp

Dalane Energi har inngått avtale med Balcoo om kjøp av kundeappen som etter planen blir tilgjengelig for energikundene i april.

Dalane Energi AS er et konsern bestående av Dalane Kraft AS og Dalane Nett AS. Dalane Kraft AS driver kraftproduksjon og strømsalg, mens Dalane Nett AS drifter og vedlikeholder hele nettet i de fire Dalane kommunene. Selskapet er lokalisert i Egersund og er eid av kommunene Bjerkreim, Eigersund, Lund og Sokndal.

Sommeren 2017 inngikk Dalane Energi og Balcoo en utviklingsavtale hvor Dalane delfinansierte og deltok som partner i utviklingsarbeidet. Dersom utviklingen ble vellykket kunne Dalane Energi velge å inngå leveringsavtale i etterkant. I fellesskap har selskapene hatt idédugnader og arbeidet målrettet med å definere ønsket funksjonalitet

Våre kunder får tilgang til et moderne, digitalt verktøy som vil forenkle kommunikasjonen med oss som kraftleverandør. I appen kan kunden finne informasjon om eget forbruk, avtalen med Dalane og fakturaen. Man får tips om energisparing, forklaring på fakturaen og en beregning av sannsynlig størrelse på fakturaen inneværende måned. Det er også lett for kunden å sende meldinger til kundeservice, sier markedssjef Arvid Røyneberg.

Kundeappen gir Dalane Energi mulighet til å lansere et nytt fordelsprogram hvor energikunden kan invitere familie og venner. Både den som inviterer og den som blir invitert mottar fordeler. På denne måten vil det være gunstig å spre bruken av appen blant familie og venner.

Les mer om vårt samarbeid med Dalane Energi her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *