Balcoo er blitt partner hos Smart Innovation Norway

Balcoo er blitt partner hos Smart Innovation Norway

Smart Innovation Norway AS i Halden spesialiserer seg på forskningsbasert næringsutvikling innenfor smart energi, smarte samfunn og ny teknologi. Siden 2009 har selskapet ledet næringsklyngen NCE Smart Energy Markets, og har deretter initiert eller deltatt i over 25 forsknings- og innovasjonsprosjekter. 9 av disse er EU-prosjekter, med et samlet budsjett på over 1,25 milliarder NOK.

Nå er Smart innovation Norway veldig fornøyd med å kunne ønske Balcoo velkommen som NCE Smart Energy Markets partner.

Balcoo utmerker seg i forhold til å kunne tilby fleksible og langsiktige løsninger gjennom deres kundeengasjement system for energibransjen. Kraftmarkedet er i voldsom endring og er drevet bl.a av større konkurranse, lavere priser og ikke minst av kundens ønske om å effektivisere og styre eget energibehov/forbruk. Balcoo har utviklet en kundeapp som gir merverdi til kraftleverandør men også til den enkelte kunde som selv kan ta større kontroll over eget forbruk. Balcoo sin løsning er fremtidsrettet og de vil være spennende å se hvordan de kan bidra med sin teknologi også inn mot våre internasjonale energiprosjekter i fremtiden, sier Jon-Vidar Knold leder for NCE Smart Energy Markets og Smart Inkubator.

Balcoo leverer software og rådgivning til kraftbransjen. Vi leverer en innovativ kundeapp som strømleverandørene kan tilby til sine kunder og har solid kompetanse inne energi, miljø, bærekraft og digitalisering. Balcoo er en langsiktig partner for virksomheter som vil forbedre sin lønnsomhet og gi merverdi til sine kunder gjennom fokus på digitalisering, effektivisering og bærekraft.

Les mer om vår nye samarbeidspartner her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *