Lansering av Balcoo Sponsor

Lansering av Balcoo Sponsor

Ta sponsing av lag og foreninger til et nytt nivå! Balcoo Sponsor er en kreativ måte å benytte sponsingen til å generere leads, kundeengasjement og få nye og lojale kunder.

Mange energiselskaper gir betydelige summer i sponsormidler til utvalgte lag og foreninger i lokalområdet. Nå kan sponsorvirksomheten benyttes til å skape nye og lojale kunder!

Med Balcoo Sponsor kan energiselskapet sette av en andel av sponsormidlene i en egen pott. Via Balcoo kundeapp kan den enkelte energikunde fordele sin andel av sponsormidlene til det lag og den forening man ønsker. Det er energiselskapet som definerer hvilke lag eller foreninger det er mulig å gi sponsormidler til.

Balcoo Sponsor er en kreativ måte å benytte seg av sponsingen for å generere leads, kundeengasjement og få nye og lojale kunder. Løsningen blir en snakkis i lokalmiljøet og engasjerer medlemmene i lag og foreninger fordi det skaper konkurranse om å rekruttere flest givere.

Potensielle kunder vil se at det gir merverdi å være kunde hos ditt energiselskap fordi de kan styre sponsormidler til de lag og foreninger som de mener skal få pengene.

Balcoo Sponsor tar sponsingen til et nytt nivå!

 

Fakta om Balcoo Sponsor

Balcoo Sponsor er et fordelsprogram hvor energikunden kan fordele en andel av energiselskapets sponsormidler til sitt lag eller forening. Alt skjer elektronisk med bruk av Balcoo Kundeapp eller Balcoo Kundeweb – Min side – for kraftbransjen. Løsningen genererer leads, gir kundeengasjement og er enkel å administrere.

Les mer om Balcoo Sponsor her.

 

Fakta om Balcoo

Balcoo leverer software og rådgivning til energibransjen.

Balcoo er en langsiktig partner for energiselskaper som vil forbedre sin lønnsomhet og gi merverdi til sine kunder gjennom fokus på digitalisering, effektivisering og bærekraft.

Selskapets visjon er å bidra til en bærekraftig framtid for mennesker og miljø ved å tilføre verdier til energibruker, energiselskap og samfunn.

Selskapet er lokalisert i Innovasjonspark Stavanger, som er et internasjonalt senter for innovasjon, forskning og næringsutvikling med over 150 bedrifter.

Ta kontakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *