Balcoo kommer på Markedskonferansen - kommer du?

Balcoo kommer på Markedskonferansen - kommer du?

Møt Liv og Jan HelgeMarkedskonferansen til Energi Norge den 7.-8. november 2018. Lokasjonen er Quality Airport Hotel Gardermoen og temaet som skal diskuteres er #VerdienAvStrøm. Hvordan kan strømleverandørene være forberedt på en fremtid med elektrifisering og økt verdi av strøm?

#VerdienAvStrøm er et samfunn der verdiskaping, elektrifisering, sysselsetting og klimatiltak er i fokus og velfungerende. Men det er ikke bare så “enkelt”. Vi trenger også varmekabler, Netflix kvelder og en varm kopp te en kald vinterkveld, eller en kald brus fra kjøleskapet en varm sommerdag.

Markedskonferansen vil gi kunnskap om bla. verdien av strøm for kunden, hvordan det blir å være strømkunde fremover, hvordan øke verdi, hvordan lykkes i sosiale medier og mye mer. Det vil bli et fullspekket program med noen av Nordens aller fremste foredragsholdere. 

Vi sees på årets markedsføringshappening! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *