Godt nyttår!

Godt nyttår!

Håper alle har hatt en fin julefeiring og en god start på det nye året!

Mye har skjedd så dette har vært et spennende år for oss her i Balcoo. Vi har hatt mange lanseringer av nye spennende produkter og tjenester. Balcoo kundeapp vant NBQSA pris innen temaet bærekraft og miljøteknologi. Vi har også fått flere nye engasjerte partnere og kunder.

Balco, vant pris

Vi i Balcoo er veldig takknemlige for alt det vi har oppnådd og ønsker å takke alle som har vert med på å bidra til utviklingen vår.

Vi har delt mange innlegg i løpet av året som har gått, med spennende oppdateringer fra både Balcoo og energi bransjen. Det har vært et fantastisk år, med mange uforglemmelige øyeblikk. Håper dere fortsetter å følge med på bloggen vår inn i det nye året.

Tusen takk til dere som har fulgt med på utviklingen vår så langt, og vi håper dere vil bli med oss videre.

Balcoo, team

Godt nyttår fra oss i Balcoo!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *