Prognoser: Gi kundene informasjon om strømregningen før de får den

Prognoser: Gi kundene informasjon om strømregningen før de får den

Med Balcoo Prognoser får hver enkelt strømkunde en god indikasjon på strømregningen allerede i starten av måneden. Etterhvert som det nærmer seg månedsslutt blir prognosen bedre og bedre.

Underveis får strømkunden vite hvor mange kroner man har brukt på strøm så langt i måneden, og hvor mange kroner det forventes at strømregningen skal bli ved månedsslutt. 

Det er heller ikke dumt for strømkunden å vite hvor mange kroner man brukte på strøm i går, og hvor mye det forventes å bruke i dag og i morgen.

Alt dette er en realitet i Balcoo Prognoser hvor vi benytter avanserte Big Data Analyser og maskinlæring for å levere gode prognoser for hver enkelt bolig og bedrift. 

Ta kontakt så forteller vi deg hvordan vi kan levere denne innovative tjenesten via vår app, integrert i den appen dere har i dag og/eller på “Min side”.


Fakta om Balcoo

Balcoo leverer digitale kundeløsninger og rådgivning til energibransjen.

Balcoo er en langsiktig partner for energiselskaper som vil forbedre sin lønnsomhet og gi merverdi til sine kunder gjennom fokus på digitalisering, effektivisering og bærekraft.

Selskapets visjon er å bidra til en bærekraftig framtid for mennesker og miljø ved å tilføre verdier til energibruker, energiselskap og samfunn.

Selskapet er lokalisert i Innovasjonspark Stavanger, som er et internasjonalt senter for innovasjon, forskning og næringsutvikling med over 150 bedrifter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *