Bodø Energi Kraftsalg inngår avtale med Balcoo

Bodø Energi Kraftsalg inngår avtale med Balcoo

Bodø Energi Kraftsalg AS (BEK) har inngått avtale med Balcoo om levering av digitale kundeløsninger og aktivt samarbeid om forretningsutvikling.

BEK har gjort en grundig vurdering av hvordan selskapet kan modernisere digitale kundeløsninger for å oppnå større fleksibilitet og gjøre tjenestene mer attraktive for kundene.

Viktige faktorer ved valg av samarbeidspartner har vært kompetanse innen energi, miljø, IT og forretningsutvikling. Det har også vært viktig at løsningene kan legges til rette for aktiv satsing på nye tjenester som solceller og elbilladere. 

Vi er genuint opptatt av å skape gode kundeopplevelser. Samarbeidet med Balcoo styrker våre muligheter til å gi kundene merverdi, sier adm.dir. Ole Angellsen i Bodø Energi Kraftsalg AS.

Vi er utrolig stolte over at Bodø Energi Kraftsalg har valgt oss som samarbeidspartner! Vi gleder oss stort til å jobbe sammen med det offensive og gode teamet i Bodø, sier styreleder/partner Jan Helge Strømnes i Balcoo. 

Avtalen mellom BEK og Balcoo innebærer at dagens kundeapp med mange tusen brukere byttes ut. BEK tar også i bruk Balcoo’s markedsverktøy for segmentering og kommunikasjon, og det er avtalt softwareutvikling av nye funksjoner.

I tiden framover skal BEK og Balcoo arbeide sammen om forretningsutvikling av nye innovative tjenester i kundegrensesnittet.

Balcoo bidrar med løsninger som gir oss større fleksibilitet og konkurransekraft. Vi jobber godt sammen og utvikler de gode idèene i fellesskap, sier markedssjef Svetlana Hansen i Bodø Energi Kraftsalg.

Vi gleder oss til å arbeide sammen med den energiske gjengen i Bodø for å styrke kundelojalitet, kundedialog og kundevekst, sier daglig leder Bjørn Grønning i Balcoo. 

Fakta om Bodø Energi Kraftsalg AS

Bodø Energi Kraftsalg er et kraftselskap basert i Bodø, med salg av strømavtaler og elbilladere til hele Norge. Selskapet inngår i konsernet Bodø Energi AS og er 100% eid av Bodø Kommune.

Bodø Energi Kraftsalg er en lokal strømleverandør som er opptatt av å gi tilbake til lokalmiljøet og kundene. Hver enkelt kunde er viktig, og vi jobber for hele tiden å forbedre våre tjenester til beste for kundene. Derfor er vi også fremoverlente og satser på elbilladere og solceller. Les mer på https://bodoenergi.no/

Fakta om Balcoo
Balcoo leverer digitale kundeløsninger og rådgivning til energibransjen.

Balcoo er en langsiktig partner for energiselskaper som vil forbedre sin lønnsomhet og gi merverdi til sine kunder gjennom fokus på digitalisering, effektivisering og bærekraft.

Selskapets visjon er å bidra til en bærekraftig framtid for mennesker og miljø ved å tilføre verdier til energibruker, energiselskap og samfunn.

Selskapet er lokalisert i Innovasjonspark Stavanger, som er et internasjonalt senter for innovasjon, forskning og næringsutvikling med over 150 bedrifter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *