Gi strømkunden en smart og
moderne kundeapp!

Kunden i fokus

Balcoo kundeapp gjør det enkelt for deg som kraftleverandør å sette kunden i fokus.

Grunner til å velge oss

Få økt fleksibilitet

Velg de tjenestene som gir dine kunder en bedre strømhverdag. Nye tjenester kan lanseres raskt og effektivt

Spar energi

Smarte løsninger hjelper kunden å redusere forbruk og kostnader.

Øk kundelojalitet

Balcoo kundeapp for kraftleverandører gir lojale kunder og økt kundeengasjement

Spar tid og penger

Kunden håndterer kundeforholdet i appen. Enklere for kunden og enklere for deg som leverandør

Gi dine strømkunder en ny, trygg og enkel strømhverdag

Strømkundene forventer at du som kraftleverandør har gode, digitale løsninger som gjør det enkelt å forstå sitt forbruk og kostnader. Det skal være lett å kommunisere med sin kraftleverandør, og det skal være enkelt å ta i bruk nye løsninger som sanntidsvisning fra HAN-port og smart elbillading.

Den unike plattformen fra Balcoo gjør veien til å bli et digitalt energiselskap kortere, enklere og mer lønnsom .

Fleksibilitet i design og innhold

White label-løsningen legger til rette for at skjermbilder, farger og logo passer inn med den designmalen dere har valgt. Våre dyktige designere kan hjelpe dere med forslag til utseende for skjermbildene slik at appen blir en integrert del av de digitale kundeflatene for ditt selskap.

Du har også stor fleksibilitet med valg av innhold i appen. Vi har mange ferdige moduler du kan velge mellom og mulighet til å legge til innhold fra web-sider og applikasjoner fra 3. part.

Hvis du vil ha nye funksjoner som vi ikke har i dag, hjelper vi deg med idèutvikling, spesifikasjon og softwareutvikling.

Flere tjenester samlet på en plattform

Balcoo-plattformen er bygget for å kunne håndtere ulike energitjenester og nye innovative løsninger som gir merverdi til kunden.

Vi har blant annet integrasjon med flere av de mest brukte KIS-systemene, CRM-system og HAN-port adaptere for sanntidsvisning. Appen er i kontinuerlig utvikling og nye integrasjoner og tjenester blir lansert fortløpende.
Som kunde har du gode muligheter til å påvirke den videre utvikling av plattformen.

Kundeengasjement og god kommunikasjon

Det å skape kundeengasjement og god kundedialog er en non-stop aktivitet som krever kontinuerlig fokus, og vi jobber sammen med dere for å lykkes!

Samspillet mellom kundeapp og kundeservice, KIS-system og eventuelt CRM-system hos deg som kraftleverandør er avgjørende for å lykkes med god kundedialog.

Det er lett for kunden å komme i kontakt med kundeservice, som kan løse de aller fleste utfordringer for strømkunden i første linje. Når kundeservice har behov for hjelp er det bare å kontakte Servicedesken hos Balcoo.

For salgsteamet er det lett å nå brukerne med kampanjer og push-meldinger.

Gi strømkunden mer innsikt i eget forbruk og kostnader

Vi har fokusert på å gi strømkunden god og tydelig innsikt i eget forbruk og kostnader med visninger for historikk og prognoser framover i tid. Med våre unike algoritmer vet kundene hva strømregningen blir lenge før de får den.

Oversikt over løpende strøm- og nettleiepriser gir en unik kontroll og trygghet for strømkunden med mulighet for å tilpasse forbruket til dyre og billige tider på døgnet, og god læring for hvordan egen adferd har betydning for forbruk og kostnader.